Bli fadder

Tova_2015-06-20 15.07.03_besk_100ppiOm du väljer att bli fadder åt en av SoS assistanshundar i utbildning – servicehund, signalhund eller medicinskt alarmerande hund MAD – väljs ett speciellt ekipage ut som just du blir fadder till. Föraren till den utvalda hunden skriver till dig och berättar om sig och sin hund och brevet skickas till dig så snart du betalat delar eller hela summan – beroende på hur du väljer att betala.

När hunden tagit sin examen får du ett litet bevis att hänga på väggen som tack för hjälpen.

Om du och hundföraren bestämmer er för att hålla vidare kontakt under utbildningens gång är det bara roligt, men det är ingenting som SoS kan lova eller kräver av föraren ifråga, och det blir i så fall en överenskommelse helt mellan er. Vår erfarenhet är dock att föraren och faddern får en god och regelbunden kontakt under hela hundens utbildningstid och ibland även efter slutförd examen.

Som fadder kan du betala på tre olika sätt:
1. en engångssumma på 1 200 kr
2. vid två tillfällen – 600 kr/gång
3. vid fyra tillfällen – 300 kr/gång

Om just ditt ekipage inte skulle hinna bli klart inom ditt år som fadder kostar det dig ingenting ytterligare, men ditt bevis dröjer tills hunden klarat examen.

Många företag, veterinärkliniker och privatpersoner har valt att bli fadder åt en hund i utbildning. Gör som de du också! Anmäl dig till SoS kansli telefon 0435-341 30 eller mejla kansli@soshund.se.

Tack!